top of page

Begeleiding & Persoonlijke Zorg​

Met ons specialistisch samengesteld team zorgen wij ervoor dat u zorg en begeleiding op maat krijgt, zoals u dat zelf voor ogen heeft.

Wij bieden hulp aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die vanwege hun belemmeringen extra professionele zorg nodig hebben. Binnen ons team hebben wij mensen die in hun werkveld ruime ervaring hebben opgedaan op het gebied van, GGZ, Gehandicaptenzorg, PG, Revalidatie, Verslavingszorg, Ziekenhuiszorg & Thuiszorg. Geen hulpvraag is ons vreemd!

Heeft u al een netwerk dat u ondersteunt, maar heeft u extra professionele zorg nodig? Ook hier denken wij graag in mee!


Verpleging

Samen werken wij eraan om u in uw behoeften en zorgvraag tegemoet te komen. Wij houden het contact met uw behandelaren om zo optimale zorg te kunnen verlenen. Vanwege de ruime ervaring en kundigheid binnen het team kunnen wij op vele gebieden ondersteuning bieden en u adviseren. Denkt u hier aan chronische ziektes, medicatie toediening, wonden verzorgen, hulp bij revalideren, palliatieve zorg en nog veel meer.... 


Huishouden

Kunt u vanwege een beperking tijdelijk of langdurig het huishouden niet meer zelf doen? Ons team houdt van aanpakken en kijkt samen met u hoe zij u hierin het beste kunnen ondersteunen. Tijdens een intake en onder het genot van een bakje koffie, kunnen wij dit samen met u in kaart brengen. 

Wij nemen het lekkers voor bij de koffie mee!


bottom of page